Folders van Kras

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kras folder online staat?
Al 23.205 mensen gingen je voor

Bekijk de Kras folder het eerst in de app!

150K+
Download de app

Bekijk de Kras folder het eerst in de app!

Download de gratis app met 2350+ winkels

KRAS folders en brochures

KRAS.nl, zelfstandig onderdeel van TUI Nederland, is al bijna 100 jaar één van de grootste reisorganisaties van Nederland met een overzichtelijke webshop. Ieder seizoen brengen zij een aantal reisbrochures uit, zoals rondreizen, fiets- en wandelvakanties, busreizen en singlereizen, die wij vermelden op onze site. Want KRAS biedt meer dan 2000 mooie reizen aan naar meer dan tachtig landen. Het scherp geprijsde KRAS.nl aanbod omvat ook autoreizen, stedenreizen, culturele rondreizen, strandvakanties, fly drives, zee- en riviercruises, fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles en theaterarrangementen.  Wilt u een mooie zomervakantie boeken of een leuke weekendtrip, kijk  dan eens in de KRAS.nl reclamefolder of brochure voor de laatste aanbiedingen of boek jouw vakantie direct online in de webshop. "KRAS, blijf ontdekken." Meer informatie over het KRAS.nl reisaanbod, de last minutes, de online folder en brochures kunt u vinden op: www.kras.nl

Jouw Kras winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van Kras en betaal nooit meer teveel. Kras heeft in Nederland 0 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Luxueus genieten in twente, Je verblijft in hotel oranjeoord en Deals van de week wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft Kras nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van Kras.

Als je in de Kras folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Reizen, zoals Lidl reizen, TUI of D-reizen. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij Kras soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Kras website.

Veelgestelde vragen over Kras

Wanneer begint Black Friday bij Kras?

Black Friday deals van Kras zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kras. De folder geldig van 04-12-2023 t/m 10-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kras?

Tijdens Black Friday stunt Kras dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Luxueus genieten in twente

Je verblijft in hotel oranjeoord

Deals van de week

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kras bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kras verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kras voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kras acties

🛍️ Kras folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Reizen
🕰️ Laatste folderupdate: 08-06-2020
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw