Black Friday KLM deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe KLM Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van KLM tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday KLM deals! Schrijf je nu in voor de KLM nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij KLM. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de KLM winkels vind je op KLM website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van KLM

Wanneer begint Black Friday bij KLM?

Black Friday deals van KLM zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van KLM. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van KLM?

Tijdens Black Friday stunt KLM dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

FIETSVAKANTIE

LUXE IN ZEELAND

CITYTRIP HAARLEM

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van KLM bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door KLM verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van KLM voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

KLM Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 KLM Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw