Folders van Kidz in color

Laatste folderupdate: 26-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kidz in color folder online staat?
Al 58.897 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Kidz in color

Download de gratis app met 2350+ winkels

Kidz in color folder en aanbiedingen

Kidz in color biedt al meer dan 12 jaar een ruim assortiment aan voor kinderen dat je voor de laagste prijs in de Kidz in color folders terugvindt. Ben jij op zoek naar persoonlijke sieraden om cadeau te doen? Blader dan tussen de verschillende Kidz in color aanbiedingen uit de folder. Kidz in color heeft een ruim aanbod met diverse producten met aantrekkelijke designs en een uitstekende kwaliteit dat je namelijk met veel korting in de aanbieding kunt kopen.


Wat voor producten kun je kopen bij Kidz in color?

Het Kidz in color assortiment bestaat uit producten voor kinderen van allerlei leeftijden. Zo kun je er verschillende accessoires voor school als bijvoorbeeld schooltassen kopen maar biedt Kidz in color ook speelgoed en sportspullen aan. Het overgrote deel van de catalogus kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden om altijd een uniek product te hebben. Ook de gepersonaliseerde producten zijn met veel korting in de uitverkoop te koop.


Wat zijn de openingstijden en locatie van de Kidz in color winkel?

De verschillende Kidz in color acties zijn in tegenstelling tot andere winkels zowel online te koop op de webshop als in de Kidz in color winkel. De winkel in Lemmer is vijf dagen in de week geopend zodat jij er altijd terecht kunt voor de mooiste en goedkoopste producten met een uitstekende service. Ook kun je altijd online bestellen op de webshop. Jouw bestelling zal binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd worden en vanaf 50,- is dit geheel gratis. Uitgebreide informatie over de Kidz in color actie folders, de sale en de openingstijden van de winkel vind je op de website: https://www.kidzincolor.com/