Black Friday folders van Kiabi

Laatste folderupdate : 11/9/22

Kiabi folder

Geldig: 4 Nov tot en met 4 Jan

Deze Kiabi folder met actuele aanbiedingen is nog 31 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Kiabi en bespaar op je aankopen bij Kiabi.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kiabi folder online staat?
Al 11.739 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Kiabi folder online staat?
Al 35.085 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Kiabi deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kiabi Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kiabi tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kiabi deals! Schrijf je nu in voor de Kiabi nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Kiabi. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Kiabi winkels vind je op Kiabi website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kiabi

Wanneer begint Black Friday bij Kiabi?

Black Friday deals van Kiabi zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kiabi. De Kiabi folder geldig van 04-11-2022 t/m 04-01-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kiabi?

Tijdens Black Friday stunt Kiabi dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Hoodie xxxl

Klei pak

Suitable colbert

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kiabi bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kiabi verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kiabi voor meer informatie over de actuele levertijden.

Kiabi Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kiabi Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0