3 iTEK Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een iTEK filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 3 iTEK filialen in Nederland.

3 Steden

Populaire steden met een iTEK filiaal

Download de gratis app met 2350+ winkels

iTEK adressen en openingsuren

Bekijk alle iTEK adressen en de bijbehorende openingsuren van iTEK in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de iTEK bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste iTEK folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de iTEK in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de iTEK website.

Veelgestelde vragen over iTEK

Waar vind ik een iTEK winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle iTEK winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de iTEK vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit iTEK bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde iTEK winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van iTEK gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de iTEK vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. iTEK heeft vestigingen in bijvoorbeeld Heerlen, Roermond en Venray.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft iTEK?

Inmiddels heeft iTEK diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Auto en Fiets heeft filialen in bijvoorbeeld Heerlen, Roermond en Venray. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde iTEK winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon