Black Friday folders van IKEA

Laatste folderupdate : 29-05-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste IKEA folder online staat?
Al 24.526 mensen gingen je voor

Black Friday IKEA deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe IKEA Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van IKEA tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday IKEA deals! Schrijf je nu in voor de IKEA nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij IKEA. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de IKEA winkels vind je op IKEA website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van IKEA

Wanneer begint Black Friday bij IKEA?

Black Friday deals van IKEA zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van IKEA. De folder geldig van 29-05-2023 t/m 04-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van IKEA?

Tijdens Black Friday stunt IKEA dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Hyllis

Pålycke

Hyllis

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van IKEA bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door IKEA verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van IKEA voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

IKEA Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 IKEA Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0