Hans Anders filialen in Barneveld

Hans Anders folders
Hans Anders J. van Schaffelaarstraat 54 3771BW Barneveld
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Hans Anders adressen en openingstijden in Barneveld

Je vindt hier alle Hans Anders adressen en de bijbehorende openingstijden van Hans Anders in Barneveld. Hierdoor weet je altijd of de Hans Anders bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Barneveld en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Hans Anders folder in Barneveld en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Hans Anders in Barneveld of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Hans Anders website.

Veelgestelde vragen over Hans Anders

Is er een Hans Anders winkel in Barneveld?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Hans Anders én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Hans Anders winkel in Barneveld of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Hans Anders in Barneveld voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Barneveld en de dichtstbijzijnde Hans Anders winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Hans Anders winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Hans Anders in Barneveld nu open?

De Hans Anders winkel in Barneveld heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Barneveld filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Hans Anders in Barneveld?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Hans Anders winkel in Barneveld. De beste aanbiedingen in Hans Anders Barneveld zijn: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Hans Anders in Barneveld?

De huidige openingstijden van Hans Anders in Barneveld vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Hans Anders winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Hans Anders in Barneveld?

Hans Anders heeft zulke interessante aanbiedingen aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Hans Anders in Barneveld. Helaas zit een Hans Anders winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Barneveld.


Mocht er geen Hans Anders gevestigd zijn in Barneveld, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Opticien.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Hans Anders tijdens koopzondag?

De openingstijden van Hans Anders in Barneveld zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Hans Anders winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Hans Anders op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Hans Anders geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Hans Anders afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Hans Anders voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Hans Anders in Barneveld?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Hans Anders natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Hans Anders en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Hans Anders of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...