1
 • Kies locatie
  • of

  • Gebruik huidige locatie
 1. Helaas er zijn momenteel geen Gastrovino folders.

Vergelijkbare folders

 • Mitra folder

  10-02 t/m 23-02 Folder bekijken!
 • Dirck III folder

  13-02 t/m 19-02 Folder bekijken!
 • Gall & Gall folder

  04-02 t/m 17-02 Folder bekijken!
 • Sligro wijn folder

  31-01 t/m 18-02 Folder bekijken!
 • Gall&Gall Wijn Almanak 2019

  01-12 t/m 31-12 Folder bekijken!
 • De Wijnproevers folder

  01-12 t/m 24-02 Folder bekijken!
 • HANOS Wereldwijnen folder

  27-01 t/m 28-02 Folder bekijken!
 • Chefs Culinar wijn folder

  01-02 t/m 28-02 Folder bekijken!
 • Beerwulf folder

  08-02 t/m 31-03 Folder bekijken!
 • Mitra magazine

  03-12 t/m 17-02 Folder bekijken!
 • Gall & Gall kaarthouders folder

  04-02 t/m 17-02 Folder bekijken!

Gastrovino

Gastrovino is al meer dan 80 jaar een inkooporganisatie van wijnspecialisten met meer dan 35 winkels in Nederland. Daarnaast is het totale Gastrovino assortiment ook online te bestellen in de webshop. Door gezamenlijke inkoop van zowel wijn, delicatessen en vers specialiteiten zijn de Gastrovino ondernemers in staat om kwaliteitswijnen aan te bieden uit alle delen van de wereld. Naast een uitgebreide keuze kun je bij Gastrovino ook terecht voor nieuwe producten en persoonlijk advies over wijnen en specialiteiten. Door de gezamenlijk inkoop zijn de prijzen in de winkels van Gastrovino aantrekkelijk te noemen. Bovendien heeft men regelmatig aanbiedingen, die je ook terugvindt in de maandelijkse folder.

Gastrovino folder of wijnbrief

In deze folder, ook wel wijnbrief genoemd, vind je een assortiment wijnen uit alle windstreken. Zowel een rode Bordeaux uit Frankrijk, een witte Prosecco uit Italië, een sprankelende Riesling uit Duitsland of een bijzondere rosé uit Zuid-Afrika? Allemaal zijn ze regelmatig in de aanbieding voor prijzen, die je zullen verrassen. Bekijk dus deze folderaanbiedingen, voor je naar de winkel gaat of bestel online in de Gastrovino webwinkel.

Gastrovino wijngids 2016

Naast de folder brengt Gastrovino ieder jaar een uitgebreide wijngids uit. Hierin vind je de populairste 50 wijnen van het afgelopen jaar, beoordeeld door dhr. Hamersma, bekende wijnkenner en vinoloog. Daarnaast vind je in deze wijngids een aantal kortingscoupons, waarmee je 10% korting krijgt op wijnen, die in deze gids vermeld worden. Lever ze in bij de winkel in je buurt en profiteer van deze extra korting of kwaliteitswijnen van Gastrovino.

Online bestellen uit de folder of wijngids

Natuurlijk kun je ook online bestellen. In de Gastrovino webshop vind je een mooi assortiment wijnen, heerlijke delicatessen en leuke geschenken. Maak thuis een keus en geef online je bestelling door, zodat je een paar dagen later al kan genieten van al het lekkers wat Gastrovino in de aanbieding heeft. Leveringen vanaf 12 flessen zijn gratis, de kwaliteitsgarantie is 6 maanden en voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis. Alle informatie over zowel de webshop als de winkels, openingsuren en de folder kun je vinden op: www.gastrovino.nl, “Gastrovino, verwennerij sinds 1932.”

x

Gratis registreren

Meld je aan en ontvang als eerste de nieuwe folder van %s.

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen

We plaatsen nooit iets op je tijdlijn zonder jouw toestemming.


of Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of