Folders van Fitwinkel.nl

Laatste folderupdate: 29-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Fitwinkel.nl folder online staat?
Al 10.107 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Fitwinkel.nl

Download de gratis app met 2350+ winkels

Fitwinkel.nl folder en aanbiedingen

Sinds 2001 is Fitwinkel gespecialiseerd in het verkopen van apparatuur voor cardio- en krachttraining. Door het brede Fitwinkel assortiment vind je altijd waarnaar je op zoek bent en geregeld zijn deze producten voor de laagste prijs in de Fitwinkel aanbieding te koop. Door deze brede catalogus levert Fitwinkel iedere dag 10000 artikelen per dag. De verschillende aanbiedingen zijn met ontzettend veel korting in de folder te bekijken. Fitwinkel.nl werkt met specialisten en personal trainers om een assortiment aan te bieden van de beste kwaliteit.


Wat voor producten kun je kopen bij Fitwinkel?

De Fitwinkel actie folders bestaan uit diverse soorten apparatuur als crosstrainers, hometrainers, loopbanden, roeitrainers en spinningfietsen. Fitwinkel heeft ook een breed aanbod aan klein fitnessmateriaal zoals dumbells, kettlebells, opdruksteunen, fitnessballen, yoga artikelen en meer dat je geregeld in de uitverkoop. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen is Fitwinkel erkend merkdealer van bekende merken als Kettler, VirtuFit en Tunturi. Uiteraard zijn de producten van deze merken ook te koop met geweldige acties.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

De verschillende Fitwinkel producten zijn te koop in één van de zes winkels in Almere, Arnhem, Helmond, Hengelo, Naaldwijk en Oosterwolde. Zo is er altijd een winkel in de buurt waar je terecht kunt voor een uitstekende service en een uitgebreid assortiment dat je altijd het goedkoopste koopt door de verschillende acties. De winkels zijn zes dagen in de week geopend en geregeld vind er een koopzondag plaats. Wanneer het niet mogelijk is om de winkel te bezoeken kun je 24/7 online bestellen op de Fitwinkel webshop. Ook hier vind je gemakkelijk alle aanbiedingen uit de folder terug en jouw bestelling zal met de grootste zorg bij je thuisbezorgd worden. Uitgebreide informatie over de Fitwinkel acties, de folder en de openingstijden van de winkels vind je op de website: https://fitwinkel.nl/