Folders van Fit For Free

Laatste folderupdate: 18-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Fit For Free folder online staat?
Al 15.177 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Fit For Free

Download de gratis app met 2350+ winkels

Fit For Free folder en aanbiedingen

Bij Fit train je op een manier die bij jou past. Met of zonder begeleiding, alleen of samen en dat voor de laagste prijs. Blader door de folder om te ontdekken welk abonnement bij jou past en vind ze terug met de beste Fit For Free aanbiedingen. Zowel de diverse abonnementen zijn net als de actie folders gemakkelijk online terug te vinden. Fit For Free werd bijna twintig jaar geleden opgericht en heeft inmiddels tientallen locaties waar jij met veel korting kunt sporten.


Wat voor producten kun je kopen bij Fit For Free?

Het Fit For Free assortiment bestaat uit verschillende soorten abonnementen die perfect afgestemd zijn op jouw behoeftes. In de Fit For Free sportscholen kun je diverse soorten sporten beoefenen en zijn verschillende groepslessen als spinning beschikbaar. In de sportscholen kun je gebruik maken van materialen als dumbells van de beste kwaliteit. Hoewel de Fit For Free abonnementen één van de goedkoopste zijn kun je alsnog genieten van de geweldige faciliteiten. De verschillende abonnementen zijn geregeld met de beste acties als diverse maanden gratis sporten.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

Er zijn 91 Fit For Free clubs waar jij binnen de openingstijden altijd welkom bent voor advies, abonnementen met veel sale of voor een fijne groepssessie. Er zijn Fit For Free locaties in onder andere Alkmaar, Almere en Hoorn waar jij de verschillende abonnementen geregeld in de aanbieding vind. Je kunt gemakkelijk jouw abonnement online bestellen op de Fit For Free webshop. Uitgebreide informatie over de Fit For Free catalogus, de uitverkoop en de online folder vind je op de website: https://www.fitforfree.nl/