Black Friday DIDI deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe DIDI Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van DIDI tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday DIDI deals! Schrijf je nu in voor de DIDI nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij DIDI. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de DIDI winkels vind je op DIDI website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van DIDI

Is er een DIDI winkel in Almere?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van DIDI én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een DIDI winkel in Almere of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van DIDI in Almere voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Almere en de dichtstbijzijnde DIDI winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw DIDI winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de DIDI in Almere nu open?

De DIDI winkel in Almere heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Almere filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de DIDI in Almere?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 04-12-2023 t/m 10-12-2023 zijn geldig in jouw DIDI winkel in Almere. De beste aanbiedingen in DIDI Almere zijn: Vouwgordijn in grijs/wit van heine home, Garcia trui gebroken wit en Boss baram trui v-hals.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van DIDI in Almere?

De huidige openingstijden van DIDI in Almere vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw DIDI winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van DIDI in Almere?

DIDI heeft zulke interessante aanbiedingen Vouwgordijn in grijs/wit van heine home, Garcia trui gebroken wit en Boss baram trui v-hals, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij DIDI in Almere. Helaas zit een DIDI winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Almere.


Mocht er geen DIDI gevestigd zijn in Almere, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van DIDI tijdens koopzondag?

De openingstijden van DIDI in Almere zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een DIDI winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van DIDI op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is DIDI geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van DIDI afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van DIDI voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt DIDI in Almere?

Het liefst ontvang jij je bestelling van DIDI natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij DIDI en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van DIDI of bekijk de actuele folder die geldig is van 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...

DIDI Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 DIDI Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw