CoolCat filialen in Rotterdam

CoolCat folders
CoolCat Keizerswaard 52-54 3078AM Rotterdam
openingstijden
CoolCat folders
CoolCat Lijnbaan 87-89 3012EM Rotterdam
openingstijden
CoolCat folders
CoolCat Poolsterstraat 90 b-c 3067LX Rotterdam
openingstijden
CoolCat folders
CoolCat Zuidplein 465 3083CX Rotterdam
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

CoolCat adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle CoolCat adressen en de bijbehorende openingstijden van CoolCat in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de CoolCat bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste CoolCat folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de CoolCat in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de CoolCat website.

Veelgestelde vragen over CoolCat

Is er een CoolCat winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van CoolCat én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een CoolCat winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van CoolCat in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde CoolCat winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw CoolCat winkel voor de juiste informatie.

Is de CoolCat in Rotterdam nu open?

De CoolCat winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de CoolCat in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 20-03-2023 t/m 26-03-2023 zijn geldig in jouw CoolCat winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in CoolCat Rotterdam zijn: Glorix WC blok kleurwater turquoise, Garcia brando 655 skinny bleached en Latex.

Wat zijn de openingstijden van CoolCat in Rotterdam?

De huidige openingstijden van CoolCat in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw CoolCat winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van CoolCat in Rotterdam?

CoolCat heeft zulke interessante aanbiedingen Glorix WC blok kleurwater turquoise, Garcia brando 655 skinny bleached en Latex, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij CoolCat in Rotterdam. Helaas zit een CoolCat winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen CoolCat gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

Wat zijn de openingstijden van CoolCat tijdens koopzondag?

De openingstijden van CoolCat in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een CoolCat winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van CoolCat op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is CoolCat geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van CoolCat afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van CoolCat voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt CoolCat in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van CoolCat natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij CoolCat en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van CoolCat of bekijk de actuele folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 26-03-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...