Black Friday folders van Carpetright

Laatste folderupdate: 23-02-2024

Carpetright folder

Geldig: 22 feb tot en met 14 mrt

Deze Carpetright folder met actuele aanbiedingen is nog 20 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Carpetright en bespaar op je aankopen bij Carpetright.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Carpetright folder online staat?
Al 46.260 mensen gingen je voor

Black Friday Carpetright deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Carpetright Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Carpetright tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Carpetright deals! Schrijf je nu in voor de Carpetright nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Carpetright. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Carpetright winkels vind je op Carpetright website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Carpetright

Wanneer begint Black Friday bij Carpetright?

Black Friday deals van Carpetright zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Carpetright. De Carpetright folder geldig van 22-02-2024 t/m 14-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Carpetright?

Tijdens Black Friday stunt Carpetright dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

vidaXL Balkonscherm 120x600 cm oxford stof donkergroen

Relaxfauteuil Canillo

Dubbele wastafel Jasmund

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Carpetright bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Carpetright verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Carpetright voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Carpetright Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Carpetright Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw