Black Friday folders van Carpetright

Laatste folderupdate : 25-04-2023

Carpetright folder

Geldig: 1 mei tot en met 4 jun.
Trending

Deze Carpetright folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Carpetright en bespaar op je aankopen bij Carpetright.

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Carpetright folder online staat?
Al 34.568 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Carpetright folder online staat?
Al 35.921 mensen gingen je voor

Black Friday Carpetright deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Carpetright Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Carpetright tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Carpetright deals! Schrijf je nu in voor de Carpetright nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Carpetright. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Carpetright winkels vind je op Carpetright website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Carpetright

Wanneer begint Black Friday bij Carpetright?

Black Friday deals van Carpetright zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Carpetright. De Carpetright folder geldig van 01-05-2023 t/m 04-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Carpetright?

Tijdens Black Friday stunt Carpetright dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Laagpolig vloerkleed fancy

Smart vloerlamp zwart met kap zwart incl. wifi g95 - ilse

2,5-eiland alicante

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Carpetright bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Carpetright verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Carpetright voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Carpetright Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Carpetright Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0