Folders van Bonita in Alphen aan den Rijn

1 Filialen

Bonita folder

Geldig: 27 Mar tot en met 6 Apr

Deze Bonita folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Bonita en bespaar op je aankopen bij Bonita.

Bonita filialen in Alphen aan den Rijn

Bonita folders
Bonita De Aarhof 54 2406BT Alphen aan den Rijn
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Bonita adressen en openingstijden in Alphen aan den Rijn

Je vindt hier alle Bonita adressen en de bijbehorende openingstijden van Bonita in Alphen aan den Rijn. Hierdoor weet je altijd of de Bonita bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Alphen aan den Rijn en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Bonita folder in Alphen aan den Rijn en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Bonita in Alphen aan den Rijn of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Bonita website.

Veelgestelde vragen over Bonita

Is er een Bonita winkel in Alphen aan den Rijn?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Bonita én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Bonita winkel in Alphen aan den Rijn of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Bonita in Alphen aan den Rijn voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Alphen aan den Rijn en de dichtstbijzijnde Bonita winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Bonita winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Bonita in Alphen aan den Rijn nu open?

De Bonita winkel in Alphen aan den Rijn heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Alphen aan den Rijn filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Bonita in Alphen aan den Rijn?

De aanbiedingen van deze week uit de Bonita folder met 27-03-2023 t/m 06-04-2023 zijn geldig in jouw Bonita winkel in Alphen aan den Rijn. De beste aanbiedingen in Bonita Alphen aan den Rijn zijn: Garcia softshell jas zwart, Geel en Pyjama.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bonita in Alphen aan den Rijn?

De huidige openingstijden van Bonita in Alphen aan den Rijn vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Bonita winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Bonita in Alphen aan den Rijn?

Bonita heeft zulke interessante aanbiedingen Garcia softshell jas zwart, Geel en Pyjama, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Bonita in Alphen aan den Rijn. Helaas zit een Bonita winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Alphen aan den Rijn.


Mocht er geen Bonita gevestigd zijn in Alphen aan den Rijn, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bonita tijdens koopzondag?

De openingstijden van Bonita in Alphen aan den Rijn zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Bonita winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Bonita op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Bonita geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Bonita afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Bonita voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Bonita in Alphen aan den Rijn?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Bonita natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Bonita en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Bonita of bekijk de actuele Bonita folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 06-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...