Folders van Bongo

Laatste folderupdate: 26-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Bongo folder online staat?
Al 37.036 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Bongo

Download de gratis app met 2350+ winkels

Bongo folder en aanbiedingen

De mooiste cadeaus koop je bij Bongo, de winkel met een breed assortiment aan cadeaus om te beleven die je voordelig in de aanbieding koopt. Blader door de Bongo folders om dit assortiment te ontdekken voor de laagste prijs. De Bongo aanbiedingen zijn ook gemakkelijk op de webshop terug te vinden, met de Bongo acties geef jij de mooiste cadeaus en maak je mooie herrinneringen voor een aantrekkelijke prijs.


Wat voor producten koop je bij Bongo?

Bongo biedt cadeaubonnen aan voor in het binnenland en buitenland. Zo koop je er de goedkoopste overnachtingen in prachtige hotels in steden als Parijs en Maastricht. Ook biedt Bongo een groot aantal verschillende dagjes uit als bijvoorbeeld wellness, een heerlijke lunch en een groot aantal andere activiteiten die je met veel korting kunt terugvinden in de Bongo actie folder.


Waar kun je de Bongo producten kopen?

De verschillende Bongo producten zijn in meer dan 18000 winkels te verkrijgen met een uitstekende service. Door het grote aantal winkels is er altijd een winkel bij jou in de buurt waar je de producten geregeld in de uitverkoop kunt kopen. Indien het niet mogelijk is een winkel te bezoeken kun je de verschillende acties ook gemakkelijk online bestellen op de Bongo webshop. Jouw producten worden dan gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Uitgebreide informatie over de Bongo actie folders, de sale en de volledige catalogus vind je gemakkelijk terug op de website: https://www.bongo.nl/