Folders van Betersport

Laatste folderupdate: 29-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Betersport folder online staat?
Al 40.677 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Betersport

Vergelijkbare folders

Download de gratis app met 2350+ winkels

Betersport folder en aanbiedingen

Betersport is al ruim 15 jaar de winkel met een breed assortiment en geweldige aanbiedingen. Betersport biedt producten aan van een uitstekende kwaliteit voor diverse sporten voor zowel binnen als buiten die je dan ook het goedkoopste in de folder vindt. Deze folders kun je zowel online als op papier bekijken. Geregeld koop je bij Betersport producten met veel korting zodat iedereen voor de laagste prijs kan genieten van zijn/haar sport voor de laagste prijs. Naast de acties uit de folder is er ook geregeld een speciale magazijn uitverkoop.


Wat voor producten kun je kopen bij Betersport?

Het Betersport assortiment bestaat uit producten voor een groot aantal sporten als fitness, wielersport, vechtsporten en yoga. Ook koop je er diverse trampolines van merken als Berg die je geregeld in de aanbieding shopt. Bij sporten is natuurlijk voeding van groot belang en dit koop je dan ook met aantrekkelijke acties bij Betersport. Zo koop je er bijvoorbeeld heerlijke eiwitshakes, energierepen en vitamines voor optimale prestaties. Natuurlijk zijn ook deze supplementen voordelig in de actie folder te bekijken. Naast de Betersport folder heeft Betersport ook een uitgebreid Betersport magazine met de beste tips en artikelen.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

In tegenstelling tot diverse andere winkels kun je de brede Betersport winkel de verschillende producten zelf uitproberen met een uitstekende service. De winkel is maarliefst zes dagen in de week geopend en gelegen in Panningen. Indien het niet mogelijk is de winkel bezoeken kun je de gehele catalogus ook gemakkelijk online bestellen op de webshop. Op deze webshop vind je net als in de winkel een groot aantal producten in de sale. Ook online is er een uitstekende klantenservice en worden jouw producten gemakkelijk bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen boven 40,- is dit geheel kosteloos. Uitgebreide informatie over de Betersport catalogus, de beste acties en de openingstijden van de winkels vind je op de website: https://www.betersport.nl