Folders van BERG Toys

Laatste folderupdate: 22-02-2022

BERG Toys folder

Geldig: 22 feb. tot en met 31 dec.

Deze BERG Toys folder met actuele aanbiedingen is nog 228 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van BERG Toys en bespaar op je aankopen bij BERG Toys.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste BERG Toys folder online staat?
Al 36.124 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste BERG Toys folder online staat?
Al 29.515 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij BERG Toys

Download de gratis app met 2350+ winkels

BERG Toys folder en aanbiedingen

BERG Toys, het merk voor buitenspeelgoed van de beste kwaliteit met aantrekkelijke aanbiedingen. Ieder jaar brengt BERG Toys een nieuwe collectie uit met geweldige designs en innovatieve en kwalitatieve producten voor enorm veel plezier dat je het goedkoopste in de BERG Toys folders vindt. BERG Toys werd jaren geleden ontwikkeld en heeft sindsdien een breed assortiment aan producten die ontzettend veilig zijn door de waardevolle keurmerken en voor de laagste prijs te koop zijn.


Wat voor producten kun je kopen bij BERG Toys?

De BERG Toys catalogus bestaat uit diverse soorten gocarts en trampolines die je met veel korting in de aanbieding koopt. De trampolines zijn in diverse vormen te koop als ronde, rechthoekige en ovale trampolines. Ook kun je de trampolines ingraven en zijn ze voor de veiligheid met een net te koop en kun je bij BERG Toys verschillende accessoires kopen. In de BERG Toys folder kun je ook de verschillende gocarts voor kinderen van alle leeftijden. BERG Toys biedt naast de trampolines en gocarts ook ander buitenspeelgoed aan loopfietsen, airtracks en bolderwagens.


Wat zijn de openingstijden en locatie?

De verschillende BERG Toys acties uit de folder kun je gemakkelijk in één van de winkels kopen. Er zijn tientallen winkels in Nederland en België. Zo is er een winkel in Rotterdam met een ontzettend breed assortiment waarvan een groot deel in de aanbieding te koop is en waar je gebruik kunt maken van de uitstekende klantenservice. Ook kun je online bestellen op de BERG Toys webshop waar je ook producten uit de uitverkoop kunt bestellen. Bestellingen vanaf 50,- worden gratis en ontzettend zorgvuldig bij je thuisbezorgd. Uitgebreide informatie over de BERG Toys actie folders, de sale en de openingstijden van de winkels vind je op de website: http://www.bergtoys.com