Folders van Action in Rotterdam

10 Filialen

Action folder

Geldig: 28 sep. tot en met 4 okt.
Trending

Deze Action folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Action en bespaar op je aankopen bij Action.

Action filialen in Rotterdam

Action folders
Action Baarlandhof 17 3086EA Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Berlagestraat 235 3067CB Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Hesseplaats 201 3069EA Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Karel doormanstraat 400 3012GR Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Keizerswaard 13 3078AL Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Kleiweg 141-143 3051GN Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Lombardkade 1-7 3031AG Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Vierhavensstraat 105 3029BB Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Vuurplaat 261-269 3071AR Rotterdam
openingstijden
Action folders
Action Zuidplein hoog 457 3083BE Rotterdam
openingstijden

Vergelijkbare folders

Kik folder

Nog 5 dagen geldig

Big Bazar folder

Nog 6 dagen geldig
Download de gratis app met 2350+ winkels

Action adressen en openingstijden in Rotterdam

Je vindt hier alle Action adressen en de bijbehorende openingstijden van Action in Rotterdam. Hierdoor weet je altijd of de Action bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Rotterdam en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Action folder in Rotterdam en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Action in Rotterdam of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Action website.

Veelgestelde vragen over Action

Is er een Action winkel in Rotterdam?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Action én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Action winkel in Rotterdam of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Action in Rotterdam voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Rotterdam en de dichtstbijzijnde Action winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Action winkel voor de juiste informatie.

Is de Action in Rotterdam nu open?

De Action winkel in Rotterdam heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Rotterdam filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Action in Rotterdam?

De aanbiedingen van deze week uit de Action folder met 28-09-2022 t/m 04-10-2022 zijn geldig in jouw Action winkel in Rotterdam. De beste aanbiedingen in Action Rotterdam zijn: Mini matters houten poppenhuis, Comfibeds 4-seizoenendekbed en Droogrek 3-laags.

Wat zijn de openingstijden van Action in Rotterdam?

De huidige openingstijden van Action in Rotterdam vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Action winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Action in Rotterdam?

Action heeft zulke interessante aanbiedingen Mini matters houten poppenhuis, Comfibeds 4-seizoenendekbed en Droogrek 3-laags, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Action in Rotterdam. Helaas zit een Action winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Rotterdam.


Mocht er geen Action gevestigd zijn in Rotterdam, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Discount.

Wat zijn de openingstijden van Action tijdens koopzondag?

De openingstijden van Action in Rotterdam zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Action winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Action op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Action geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Action afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Action voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Action in Rotterdam?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Action natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Action en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Action of bekijk de actuele Action folder die geldig is van 28-09-2022 t/m 04-10-2022. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...