Folders van Action in Maastricht

3 Filialen

Action folder

Geldig: 28 sep. tot en met 4 okt.
Trending

Deze Action folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Action en bespaar op je aankopen bij Action.

Action filialen in Maastricht

Action folders
Action Franciscus romanusweg 2 6221AE Maastricht
openingstijden
Action folders
Action Scharnerweg 66 6224JH Maastricht
openingstijden
Action folders
Action Tongerseweg 57 6213GA Maastricht
openingstijden

Vergelijkbare folders

Kik folder

Nog 5 dagen geldig

Big Bazar folder

Nog 6 dagen geldig
Download de gratis app met 2350+ winkels

Action adressen en openingstijden in Maastricht

Je vindt hier alle Action adressen en de bijbehorende openingstijden van Action in Maastricht. Hierdoor weet je altijd of de Action bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Maastricht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Action folder in Maastricht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Action in Maastricht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Action website.

Veelgestelde vragen over Action

Is er een Action winkel in Maastricht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Action én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Action winkel in Maastricht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Action in Maastricht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Maastricht en de dichtstbijzijnde Action winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Action winkel voor de juiste informatie.

Is de Action in Maastricht nu open?

De Action winkel in Maastricht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Maastricht filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Action in Maastricht?

De aanbiedingen van deze week uit de Action folder met 28-09-2022 t/m 04-10-2022 zijn geldig in jouw Action winkel in Maastricht. De beste aanbiedingen in Action Maastricht zijn: Mini matters houten poppenhuis, Comfibeds 4-seizoenendekbed en Droogrek 3-laags.

Wat zijn de openingstijden van Action in Maastricht?

De huidige openingstijden van Action in Maastricht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Action winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Action in Maastricht?

Action heeft zulke interessante aanbiedingen Mini matters houten poppenhuis, Comfibeds 4-seizoenendekbed en Droogrek 3-laags, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Action in Maastricht. Helaas zit een Action winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Maastricht.


Mocht er geen Action gevestigd zijn in Maastricht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Discount.

Wat zijn de openingstijden van Action tijdens koopzondag?

De openingstijden van Action in Maastricht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Action winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Action op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Action geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Action afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Action voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Action in Maastricht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Action natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Action en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Action of bekijk de actuele Action folder die geldig is van 28-09-2022 t/m 04-10-2022. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...