Folders van Aard'g

Laatste folderupdate: 01-04-2019

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Aard'g folder online staat?
Al 42.455 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Aard'g

Download de gratis app met 2350+ winkels

Aard'g folder en aanbiedingen

Aard'g gelooft in een mooie, duurzame en gezonde wereld met plantaardige producten van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Blader door de actie folder om deze geweldige plantaardige producten in de aanbieding te ontdekken. Aard'g houdt zich al jaren bezig met de beste producten voor de gezondheid met verschillende technieken als bijvoorbeeld fermentatie. Hoewel deze producten niet altijd het goedkoopste zijn kun je ze wel met veel korting in de sale kopen. Het assortiment en de aantrekkelijke acties vind je dan ook gemakkelijk online in de folders terug.


Wat voor producten kun je kopen bij Aard'g?

De Aard'g catalogus bestaat uit verschillende producten als bijvoorbeeld kombucha, limonade en waterkefir. De producten zijn suikervrij en verkrijgbaar in verschillende smaken als bijvoorbeeld gember en citroen. Deze smaken vind je geregeld terug in de uitverkoop. Ook verkoopt Aard'g pakketten gevuld met verschillende smaken. Ook biedt Aard'g verschillende abonnementen aan met voordelige aanbiedingen.


Hoe werkt online bestellen op de webshop?

Ondanks dat er geen Aard'g winkel is in Nederland zijn er wel diverse winkels die de Aard'g producten verkopen. Natuurlijk kun je ook gemakkelijk online bestellen op de webshop. Jouw bestelling zal kosteloos bij je thuisbezorgd worden en bestellingen die voor 22.00 uur besteld zijn worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd en indien je toch niet tevreden bent krijg jij je geld gewoon terug. Uitgebreide informatie over het Aard'g assortiment, de acties en de online folders vind je op de website: https://www.aardg.nl/