10 stuks
Kruidvat
Kruidvat

Colgate tandpasta in tube

Verlopen!
€ 19,90
€ 10,00
Actuele Colgate tandpasta in tube aanbieding bij Kruidvat uit de folder. Bekijk de nieuwste Colgate tandpasta in tube aanbieding hier en koop de goedkoopste Colgate tandpasta in tube aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 24 jan. tot en met 30 jan.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Kruidvat folder of Kruidvat website zijn leidend.
Laatste update: 31-01-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Kruidvat folder
Tip

Kruidvat folder

Nog 10 dagen geldig

Colgate tandpasta in tube aanbieding en online acties uit de actuele Kruidvat folder

Deze Colgate tandpasta in tube is nu in de aanbieding bij Kruidvat. Bekijk ook de actuele Kruidvat folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Colgate tandpasta in tube online via Kruidvat website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Colgate tandpasta in tube aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Colgate tandpasta in tube aanbieding in de Kruidvat folder van volgende week?

Wanneer is Colgate tandpasta in tube in de aanbieding? of "ik wil weten of Colgate tandpasta in tube volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Colgate tandpasta in tube in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Colgate tandpasta in tube komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Colgate tandpasta in tube in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Kruidvat reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.