Black Friday folders van iBood

Laatste folderupdate: 24-02-2024

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste iBood folder online staat?
Al 48.354 mensen gingen je voor

Black Friday iBood deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe iBood Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van iBood tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday iBood deals! Schrijf je nu in voor de iBood nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij iBood. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de iBood winkels vind je op iBood website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van iBood

Wanneer begint Black Friday bij iBood?

Black Friday deals van iBood zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van iBood. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van iBood?

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van iBood bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door iBood verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van iBood voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

iBood Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 iBood Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw