0 Dimehouse Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Dimehouse filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 0 Dimehouse filialen in Nederland.

0 Steden

Er bevinden zich momenteel geen filialen van Dimehouse in een stad met de letter .

Download de gratis app met 2350+ winkels

Dimehouse adressen en openingsuren

Bekijk alle Dimehouse adressen en de bijbehorende openingsuren van Dimehouse in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Dimehouse bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste Dimehouse folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Dimehouse in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Dimehouse website.

Veelgestelde vragen over Dimehouse

Waar vind ik een Dimehouse winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Dimehouse winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de Dimehouse vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Dimehouse bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde Dimehouse winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van Dimehouse gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de Dimehouse vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. Dimehouse heeft vestigingen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Dimehouse?

Inmiddels heeft Dimehouse diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Wonen heeft filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem en Breda. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde Dimehouse winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon