0 DFS Filialen

Om filialen bij jou in de buurt te kunnen tonen hebben we een locatie nodig.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een DFS filiaal

Hieronder vind je een overzicht van 0 DFS filialen in Nederland.

0 Steden

Er bevinden zich momenteel geen filialen van DFS in een stad met de letter .

Download de gratis app met 2350+ winkels

DFS adressen en openingsuren

Bekijk alle DFS adressen en de bijbehorende openingsuren van DFS in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de DFS bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind u hier ook de nieuwste DFS folder en actuele promoties, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de DFS in uw stad of regio, dan kunnen we u ook verwijzen naar de DFS website.

Veelgestelde vragen over DFS

Waar vind ik een DFS winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle DFS winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Voer je plaatsnaam in of laat ons automatisch je locatie detecteren en en je ziet in één oogopslag al de DFS vestigingen in jouw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

Waar zit DFS bij mij in de buurt?

Als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde DFS winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kun je het dichtstbijzijnde filiaal van DFS gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Geef je locatie door en je ziet in één oogopslag al de DFS vestigingen in jouw omgeving met de bijbehorende openingstijden. Wil je handmatig zoeken op plaatsnaam dan is dat ook mogelijk. DFS heeft vestigingen in bijvoorbeeld Stad 1, Stad 2 en Stad 3.

Hoeveel winkels heeft DFS?

Inmiddels heeft DFS diverse winkels verspreid door Nederland. De winkel in de categorie Wonen heeft filialen in bijvoorbeeld Stad 1, Stad 2 en Stad 3. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde DFS winkel kunt vinden? Geef toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.