1
  • Kies locatie
    • of

    • Gebruik huidige locatie

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is Folderz.nl?

Folderz.nl is opgericht in 2008 en sindsdien het grootste onafhankelijke reclamefolder platform van Nederland. Ons team verzamelt dagelijks de meest actuele online folders, magazines en lookbooks van alle (grote) winkels in Nederland. Naast het aanbod op onze website is het voor consumenten ook mogelijk om een persoonlijke nieuwsbrief samen te stellen of alerts te ontvangen van favoriete winkels. Beide diensten zijn gratis en worden inmiddels door vele tienduizenden consumenten gebruikt. Tevens is Folderz.nl het enige folderplatform in Nederland, dat niet in handen is van een fysieke folderverspreider, waardoor we enkel digitale folders aanbieden en geen drukwerk. Hiermee leveren we een bijdrage aan het terugdringen van onnodig papierafval. Folderz.nl: " Alle folders van A tot Z."

Worden mijn gegevens gebruikt wanneer ik mijzelf aanmeld?

Ja, je gegevens worden gebruikt maar uitsluitend voor het aanbevelen van folders...

Ik heb een klacht over de verspreiding van de papieren folders in mijn brievenbus.

Wij houden ons bij Folderz.nl alleen bezig met het publiceren van online folders op onze website. Wanneer je een klacht hebt over papieren folders, dan kan je hiervoor terecht bij de verspreider die vermeld staat op de folder of het folderpakket.

Waarom FolderZ.nl met een Z en niet een S?

Regelmatig krijg wij de vraag waarom we onze domeinnaam Folderz.nl geschreven hebben met een Z in plaats van een S. 

In 2008 zijn wij gestart met het digitaal aanbieden van reclamefolders. Uiteraard waren we op zoek naar een pakkende naam, die tevens onze dienst goed beschrijft. Folders.nl was al geregistreerd en we wilden geen verwarring veroorzaken met een generieke naam. Al snel beseften we dat we alle winkels van A tot Z wilden gaan vermelden. De Z hebben we vervolgens toegevoegd aan Folder en hieruit is onze slogan ook ontstaan. Folderz.nl: "Alle folders van A tot Z".


Locatievoorziening aanzetten op mijn Iphone of Ipad

Wanneer je op je Iphone of Ipad graag de folders en aanbiedingen uit jouw eigen stad wilt bekijken, dan kun je gebruik maken van locatievoorzieningen.

Wanneer je deze op "aan" zet dan wordt de plaats waar jij je bevindt automatisch gedetecteerd.

Hoe zet je deze aan?

Stap 1: ga naar INSTELLINGEN

Stap 2: ga naar PRIVACY

Stap 3:  ga naar LOCATIEVOORZIEINGEN

Stap 4:  zet locatievoorzieningen op aan/groen

Stap 5: scroll naar beneden en zoek hier de browser op waarmee nu op internet surft ( Safari, IE, Chrome, Firefox etc.) 

Stap 6: click op de browser van uw keuze en vink de optie "BIJ GEBRUIK VAN APP" aan.

Stap 7: druk een paar keer op terug en bezoek www.folderz.nl opnieuw.

Wanneer je hier weer : GEBRUIK HUIDIGE LOCATIE" gebruikt dan wordt deze automatisch gevonden en kun je de folders en aanbiedingen uit jouw plaats gebruiken.

Mocht u toch nog problemen hebben, stuur dan een mailtje naar [email protected] en we helpen u graag verder.

Hoe kan ik een folder met mijn familie en vrienden delen?

De folder kan op dit moment nog niet met een druk op de knop worden gedeeld, maar de link kan natuurlijk wel gedeeld worden met familie en vrienden. In de allernieuwste app van Folderz.nl kan de folder snel gedeeld worden met iedereen die de folder echt moet zien. Super handig!

De folder van mijn favoriete winkel staat niet online. Hoe komt dat?

Dat is erg jammer. Er zijn twee mogelijke redenen dat de folder niet online staat. Het kan zijn dat de folders van jouw favoriete winkel nog niet worden aangeboden op onze site. Als dit het geval is, kunt u de winkelnaam doorsturen via het contactformulier. Wij zullen er voor zorgen dat de folder binnen een week online staat. Daarnaast kan het voorkomen dat de winkel simpelweg geen folder beschikbaar heeft. We zullen de folder plaatsen wanneer deze beschikbaar is! 


Ik heb een vraag over een product uit een folder, bij wie moet ik deze stellen?

De producten die aangegeven zijn in de folders die wij aanbieden, behoren tot de aanbieder van het product. Voor informatie over de actuele aanbiedingen en productspecificaties kunt u terecht bij de eigenaar van de producten of afzender van de folder. In de folder staat aangegeven van wie de acties en producten zijn en waar eventuele vragen gesteld kunnen worden. Daarnaast staat er op onze winkelpagina informatie over het bedrijf waarbij de folder behoort. 

Wanneer krijg ik emails toegestuurd?

Je krijgt e-mails wanneer er voor jou relevante nieuwe folders geplaatst zijn en jij je geabonneerd hebt op deze winkel.

Kan ik producten bestellen op Folderz.nl?

Folderz.nl verkoopt zelf geen producten en biedt alleen de actuele aanbiedingen aan van de winkels. Om de producten te bestellen kunt u op het logo van het bedrijf klikken of onderaan de winkelpagina op de link drukken. 

Er mist een folder op jullie site. Waar kan ik dit doorgeven?

Folderz.nl wil het meest uitgebreide assortiment aan folders aanbieden van A tot Z. We proberen alle folders van alle winkels in Nederland te tonen op onze website. Het kan natuurlijk zijn dat we een winkel vergeten, maar niet getreurd! Laat de winkel weten via de contactinformatie en dan zorgen wij ervoor dat de folder binnen een week op de site staat. 

Mijn organisatie heeft ook een folder. Zijn er mogelijkheden om deze op de site van Folderz.nl onder de aandacht brengen?

Ja zeker! We hebben hiervoor meerdere mogelijkheden, vul hiervoor even het formulier in op de pagina: https://www.folderz.nl/contact.html


Wanneer worden de nieuwste folders gepubliceerd?

We proberen op iedere dag de allernieuwste folders te publiceren op Folderz.nl. De folders van de komende week zullen altijd in het weekend al online staan op onze website. Bekijk onze site dus iedere dag om de allernieuwste folders alvast te kunnen bekijken!

x

Gratis registreren

Meld je aan en ontvang als eerste de nieuwe folder van %s.

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen

We plaatsen nooit iets op je tijdlijn zonder jouw toestemming.


of Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of


Misschien later