1
  • Kies locatie
    • of

    • Gebruik huidige locatie

Chiquita

Chiquita folder aanbiedingen en online acties

De nieuwste Chiquita actie en bijbehorende Chiquita aanbiedingen vind je op deze aanbiedingenpagina, waarin de actuele folders van winkels, die Chiquita nu in de aanbieding hebben, overzichtelijk vermeld staan. Door op beste koop of actie te letten in deze reclamefolders, mis je ook deze week geen enkele bananen actie  en kan je ze weer goedkoop kopen voor een lage prijs of met hoge korting.

 

Het  bananen merk Chiquita heeft een hoge naamsbekendheid. Al in 1944 werden „branding“ technieken toegepast, middels de ondertussen 75 jaar oude Miss Chiquita. Eerst op losse bandjes rond de trossen, maar sinds 1963 op de bekende blauwe sticker, die nu nog steeds handmatig wordt aangebracht.In de loop der tijd heeft de reclame van Chiquita menige onderscheiding gewonnen, net als de Chiquita bananen zelf. Bananen hebben meer calorieën dan de meeste  andere fruitsoorten, maar daar staat wel een prima voedingswaarde tegenover. Eet een Chiquita banaan als tussendoortje en je zit gelijk weer vol energie. Als je een gewone banaan te groot vindt, dan zijn de Chiquita mini bananen een goed alternatief. Chiquita heeft ook ananassen in het assortiment.

 

Informatie over de (online) reclamefolder aanbiedingen van winkels, met openingstijden, en webshops, waar je producten van Chiquita voor de beste prijs kan bestellen wordt verstrekt door folderz.nlUitgebreide informatie over alle Chiquita producten,  lekkere recepten, voor zowel met bananen als met ananassen, en veel interessante achtergrondinformatie, vind je op de feestelijke website van Chiquita https://www.chiquita.nl/

x

Gratis registreren

Meld je aan en ontvang als eerste de nieuwe folder van %s.

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen

We plaatsen nooit iets op je tijdlijn zonder jouw toestemming.


of Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of


X
Misschien Later
Kies winkel
Deze komt voor in meerdere winkels, maak je keuze.