1. ZARA Home Linen lookbook Trending

  Nog 13 dagen geldig

  Geldig van 5 dec. t/m 2 feb.

  23 pagina's met aanbiedingen van Zara Home

  Deze ZARA Home Linen lookbook vol met aanbiedingen is nog 13 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Zara Home en bespaar op aankopen bij Zara Home.

  Folder bekijken!
 2. ZARA Home Underwater lookbook Trending

  Nog 41 dagen geldig

  Geldig van 2 jan. t/m 2 mrt.

  17 pagina's met aanbiedingen van Zara Home

  Deze ZARA Home Underwater lookbook vol met aanbiedingen is nog 41 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Zara Home en bespaar op aankopen bij Zara Home.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Zara Home, het kleine zusje van de Zara Modewinkels, is een keten woonwarenhuizen met een groeiende aantal winkels in Nederland en België. Ook heeft men een druk bezocht webshop, waar u online kunt bestellen. Zara Home is opgericht in 2003 en gespecialiseerd in interieurartikelen en woonaccessoires voor de woonkamer, de badkamer en de slaapkamer. In hun assortiment vind je o.a: meubels, borden en bestek, tafelkleden, keukentextiel, handdoeken, badkamermeubels, badjassen, beddengoed, kussens en gordijnen. Tevens voeren ze een complete lijn voor kinderen en baby’s onder de naam Zara Home Kids. Zara Home is trendy, romantisch en hedendaags en ook goed betaalbaar. Kijk in de Zara Home folder of lookbook voor de laatste nieuwe collectie en aanbiedingen of bestel online in de Zara Home webshop. Meer informatie over de Zara Home winkels, openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.zarahome.com/nl/nl