1. Tupperware feestdagen folder

  Nog 28 dagen geldig

  Geldig van 24 okt. t/m 1 jan.

  Blader gemakkelijk door de nieuwe Tupperware aanbiedingen in deze folder

  Deze Tupperware feestdagen folder vol met aanbiedingen is nog 28 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Tupperware en bespaar op aankopen bij Tupperware.

  Folder bekijken!
 2. Tupperware Herfst-Winter catalogus

  Nog 84 dagen geldig

  Geldig van 8 okt. t/m 26 feb.

  80 pagina's met aanbiedingen van Tupperware

  Deze Tupperware Herfst-Winter catalogus vol met aanbiedingen is nog 84 dagen geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Tupperware en bespaar op aankopen bij Tupperware.

  Folder bekijken!

Vergelijkbare folders

Tupperware is het bekende merk voor voornamelijk plastic artikelen met ruim 22 distributeurs in Nederland en een aantrekkelijke webshop. Bovendien heeft Tupperware een groot aantal consulenten, die u aan huis kunnen adviseren over het assortiment en tevens de online bestelde artikelen bij u afleveren. Het Tupperware assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie huishoudelijke en gebruiksartikelen voor koken, invriezen, bewaren en bereiden van maaltijden. Tupperware biedt een uitstekende kwaliteit met levenslange garantie. Kijk in de Tupperware folder of catalogus voor alle aanbiedingen of bestel direct online in de Tupperware webshop. Meer informatie over het Tupperware assortiment, de distributeurs, de consulenten, de catalogus en de webshop vindt u op: www.tupperware.nl