Black Friday folders van Steenweg

Laatste folderupdate : 27-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Steenweg folder online staat?
Al 26.892 mensen gingen je voor

Black Friday Steenweg deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Steenweg Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Steenweg tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Steenweg deals! Schrijf je nu in voor de Steenweg nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Steenweg. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Steenweg winkels vind je op Steenweg website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Steenweg

Wanneer begint Black Friday bij Steenweg?

Black Friday deals van Steenweg zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Steenweg. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Steenweg?

Tijdens Black Friday stunt Steenweg dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Philips stofzuiger

Weight care maaltijdshake aardbei - 436 gram

Philips heteluchtfriteuse hd9252-70

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Steenweg bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Steenweg verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Steenweg voor meer informatie over de actuele levertijden.