Black Friday folders van Specialized

Laatste folderupdate : 27-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Specialized folder online staat?
Al 18.899 mensen gingen je voor

Black Friday Specialized deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Specialized Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Specialized tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Specialized deals! Schrijf je nu in voor de Specialized nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Specialized. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Specialized winkels vind je op Specialized website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Specialized

Wanneer begint Black Friday bij Specialized?

Black Friday deals van Specialized zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Specialized. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Specialized?

Tijdens Black Friday stunt Specialized dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Tacx

Vogue

Basil

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Specialized bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Specialized verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Specialized voor meer informatie over de actuele levertijden.