Sligro
Sligro

Lotus Speculoos

Verlopen!
€ 14,99
€ 11,99
Actuele Lotus Speculoos aanbieding bij Sligro uit de folder. Bekijk de nieuwste Lotus Speculoos aanbieding hier en koop de goedkoopste Lotus Speculoos aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 10 mei tot en met 17 mei
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Sligro folder of Sligro website zijn leidend.
Laatste update: 18-05-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele Sligro folder

Sligro special - BBQ

Nog 2 dagen geldig

Lotus Speculoos aanbieding en online acties uit de actuele Sligro folder

Deze Lotus Speculoos is nu in de aanbieding bij Sligro. Bekijk ook de actuele Sligro folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Lotus Speculoos online via Sligro website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Lotus Speculoos aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Lotus Speculoos aanbieding in de Sligro folder van volgende week?

Wanneer is Lotus Speculoos in de aanbieding? of "ik wil weten of Lotus Speculoos volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Lotus Speculoos in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Lotus Speculoos komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Lotus Speculoos in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Sligro reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.