Black Friday folders van Slaapkenner

Laatste folderupdate : 02-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Slaapkenner folder online staat?
Al 32.981 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Slaapkenner deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Slaapkenner Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Slaapkenner tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Slaapkenner deals! Schrijf je nu in voor de Slaapkenner nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Slaapkenner. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Slaapkenner winkels vind je op Slaapkenner website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Slaapkenner

Wanneer begint Black Friday bij Slaapkenner?

Black Friday deals van Slaapkenner zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Slaapkenner. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Slaapkenner?

Tijdens Black Friday stunt Slaapkenner dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Marrakech beige, 160 x 230 cm

Loper brado

Klassieke tafellamp/notarislamp brons - banker

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Slaapkenner bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Slaapkenner verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Slaapkenner voor meer informatie over de actuele levertijden.