Black Friday folders van Shuz

Laatste folderupdate : 27-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Shuz folder online staat?
Al 53.401 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Shuz deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Shuz Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Shuz tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Shuz deals! Schrijf je nu in voor de Shuz nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Shuz. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Shuz winkels vind je op Shuz website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Shuz

Wanneer begint Black Friday bij Shuz?

Black Friday deals van Shuz zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Shuz. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Shuz?

Tijdens Black Friday stunt Shuz dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

No compromise

Esprit

Jas blue queen

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Shuz bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Shuz verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Shuz voor meer informatie over de actuele levertijden.