Black Friday folders van Sera Supermarkt

Laatste folderupdate : 27-09-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Sera Supermarkt folder online staat?
Al 18.346 mensen gingen je voor

Black Friday Sera Supermarkt deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Sera Supermarkt Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Sera Supermarkt tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Sera Supermarkt deals! Schrijf je nu in voor de Sera Supermarkt nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Sera Supermarkt. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Sera Supermarkt winkels vind je op Sera Supermarkt website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Sera Supermarkt

Wanneer begint Black Friday bij Sera Supermarkt?

Black Friday deals van Sera Supermarkt zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Sera Supermarkt. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Sera Supermarkt?

Tijdens Black Friday stunt Sera Supermarkt dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Kippenpoten 10 Kilo

Anur Kipburger - Frikandel 36 St - 40 St

Kipkarbonade Met Rug

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Sera Supermarkt bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Sera Supermarkt verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Sera Supermarkt voor meer informatie over de actuele levertijden.