Black Friday folders van Saniweb

Laatste folderupdate : 02-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Saniweb folder online staat?
Al 13.062 mensen gingen je voor

Black Friday Saniweb deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Saniweb Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Saniweb tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Saniweb deals! Schrijf je nu in voor de Saniweb nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Saniweb. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Saniweb winkels vind je op Saniweb website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Saniweb

Wanneer begint Black Friday bij Saniweb?

Black Friday deals van Saniweb zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Saniweb. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Saniweb?

Tijdens Black Friday stunt Saniweb dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Saqu Salto badmeubelset 120*52cm Beton Grijs

Saqu Essential inbouw reserve toiletrolhouder RVS

Saqu Wastafelmengkraan laag met clickwaste Geborsteld Staal

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Saniweb bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Saniweb verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Saniweb voor meer informatie over de actuele levertijden.