Folders van PLUS in Wezep

1 Filialen

PLUS folder

Geldig: 26 Mar tot en met 1 Apr
Trending

Deze PLUS folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS Voorjaars magazine

Geldig: 27 Mar tot en met 30 Mar

Deze PLUS Voorjaars magazine met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS Vandaag folder

Geldig: 26 Mar tot en met 1 Apr
Trending

Deze PLUS Vandaag folder met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van PLUS en bespaar op je aankopen bij PLUS.

PLUS filialen in Wezep

PLUS folders
PLUS Clematisstraat, 3 8091VJ Wezep
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

PLUS adressen en openingstijden in Wezep

Je vindt hier alle PLUS adressen en de bijbehorende openingstijden van PLUS in Wezep. Hierdoor weet je altijd of de PLUS bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Wezep en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste PLUS folder in Wezep en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de PLUS in Wezep of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de PLUS website.

Veelgestelde vragen over PLUS

Is er een PLUS winkel in Wezep?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van PLUS én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een PLUS winkel in Wezep of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van PLUS in Wezep voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Wezep en de dichtstbijzijnde PLUS winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw PLUS winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de PLUS in Wezep nu open?

De PLUS winkel in Wezep heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Wezep filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de PLUS in Wezep?

De aanbiedingen van deze week uit de PLUS folder met 26-03-2023 t/m 01-04-2023 zijn geldig in jouw PLUS winkel in Wezep. De beste aanbiedingen in PLUS Wezep zijn: Smuldier vers vlees brokjes, Hertog jan of bud pils en Feestelijk plus vegetarische gourmetschotel 175g.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS in Wezep?

De huidige openingstijden van PLUS in Wezep vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw PLUS winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van PLUS in Wezep?

PLUS heeft zulke interessante aanbiedingen Smuldier vers vlees brokjes, Hertog jan of bud pils en Feestelijk plus vegetarische gourmetschotel 175g, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij PLUS in Wezep. Helaas zit een PLUS winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Wezep.


Mocht er geen PLUS gevestigd zijn in Wezep, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Supermarkt.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS tijdens koopzondag?

De openingstijden van PLUS in Wezep zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een PLUS winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van PLUS op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is PLUS geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van PLUS afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van PLUS voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt PLUS in Wezep?

Het liefst ontvang jij je bestelling van PLUS natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij PLUS en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van PLUS of bekijk de actuele PLUS folder die geldig is van 26-03-2023 t/m 01-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...