Klene Drop

Geldig: 22 mei tot en met 28 mei
Verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
2 zakken
PLUS
PLUS

Klene Drop

Verlopen!
€ 4,98
€ 2,99
Actuele Klene Drop aanbieding bij PLUS uit de folder. Bekijk de nieuwste Klene Drop aanbieding hier en koop de goedkoopste Klene Drop aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 22 mei tot en met 28 mei
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de PLUS folder of PLUS website zijn leidend.
Laatste update: 29-05-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele PLUS folder
Tip

PLUS folder

Nog 3 dagen geldig

Klene Drop aanbieding en online acties uit de actuele PLUS folder

Deze Klene Drop is nu in de aanbieding bij PLUS. Bekijk ook de actuele PLUS folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Klene Drop online via PLUS website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Klene Drop aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Klene Drop aanbieding in de PLUS folder van volgende week?

Wanneer is Klene Drop in de aanbieding? of "ik wil weten of Klene Drop volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Klene Drop in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Klene Drop komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Klene Drop in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe PLUS reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.