Folders van Paradigit in Utrecht

1 Filialen

Paradigit folder

Geldig: 20 Mar tot en met 3 Apr
Trending

Deze Paradigit folder met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Paradigit en bespaar op je aankopen bij Paradigit.

Paradigit filialen in Utrecht

Paradigit folders
Paradigit Nachtegaalstraat 82 3581AN Utrecht
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Paradigit adressen en openingstijden in Utrecht

Je vindt hier alle Paradigit adressen en de bijbehorende openingstijden van Paradigit in Utrecht. Hierdoor weet je altijd of de Paradigit bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Utrecht en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Paradigit folder in Utrecht en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Paradigit in Utrecht of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Paradigit website.

Veelgestelde vragen over Paradigit

Is er een Paradigit winkel in Utrecht?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Paradigit én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Paradigit winkel in Utrecht of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Paradigit in Utrecht voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Utrecht en de dichtstbijzijnde Paradigit winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Paradigit winkel voor de juiste informatie.

Is de Paradigit in Utrecht nu open?

De Paradigit winkel in Utrecht heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Utrecht filiaal te drukken

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Paradigit in Utrecht?

De aanbiedingen van deze week uit de Paradigit folder met 20-03-2023 t/m 03-04-2023 zijn geldig in jouw Paradigit winkel in Utrecht. De beste aanbiedingen in Paradigit Utrecht zijn: Apple iphone 14 pro - 256 gb - goud, Lenovo thinkpad p14s g2 - 21a00076mh en Apple iphone 14 pro max - 256 gb - paars.

Wat zijn de openingstijden van Paradigit in Utrecht?

De huidige openingstijden van Paradigit in Utrecht vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Paradigit winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Paradigit in Utrecht?

Paradigit heeft zulke interessante aanbiedingen Apple iphone 14 pro - 256 gb - goud, Lenovo thinkpad p14s g2 - 21a00076mh en Apple iphone 14 pro max - 256 gb - paars, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Paradigit in Utrecht. Helaas zit een Paradigit winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Utrecht.


Mocht er geen Paradigit gevestigd zijn in Utrecht, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Computer.

Wat zijn de openingstijden van Paradigit tijdens koopzondag?

De openingstijden van Paradigit in Utrecht zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Paradigit winkel geopend is op zondag.

Wat zijn de openingstijden van Paradigit op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Paradigit geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Paradigit afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Paradigit voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)

Hoe snel bezorgt Paradigit in Utrecht?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Paradigit natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Paradigit en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Paradigit of bekijk de actuele Paradigit folder die geldig is van 20-03-2023 t/m 03-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


Toon alle...