Black Friday folders van OVS

Laatste folderupdate : 01-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste OVS folder online staat?
Al 41.167 mensen gingen je voor

Black Friday OVS deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe OVS Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van OVS tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday OVS deals! Schrijf je nu in voor de OVS nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij OVS. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de OVS winkels vind je op OVS website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van OVS

Wanneer begint Black Friday bij OVS?

Black Friday deals van OVS zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van OVS. De folder geldig van 26-09-2022 t/m 02-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van OVS?

Tijdens Black Friday stunt OVS dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mammut ultimate vii hooded softshell jas dames

Haglöfs roc gore-tex hardshell jas

Therm-a-rest neoair xtherm max slaapmat l

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van OVS bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door OVS verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van OVS voor meer informatie over de actuele levertijden.