Folders van Neckermann.com

Laatste folderupdate: 15-07-21

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Neckermann.com folder online staat?
Al 51.665 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Neckermann.com folder online staat?
Al 51.897 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Neckermann.com

Neckermann.com, in 1950 gestart als een klein postorderbedrijf, is nu één van de grootste ecommercebedrijven in Nederland. Naast de bekende webshop heeft men recent ook een aantal fysieke winkels geopend. Het Neckermann assortiment omvat meer dan 150.000 artikelen op het gebied van mode, wonen, slapen, elektro, huishoudelijke apparatuur, tuin en klussen, sport en vrijetijd en beauty. Dit assortiment wordt regelmatig vernieuwd en bestaat naast grote merken, zoals Levi’s, Hilfiger, Diesel en After Eden ook uit een aantal minder bekende merken. Inmiddels heeft men in Nederland al meer dan 1 miljoen bezoekers van de webshop. Regelmatig heeft Neckermann aantrekkelijke aanbiedingen, die vermeld worden op de folder en op de site.

Neckermann.com aanbiedingen en folders

Ben je dus op zoek naar dat leuke damesjurkje voor de zomer of die stoere denim jeans voor de winter, kijk dan eens op de site of in de folder van Neckermann. Want iedere seizoen biedt Neckermann weer een nieuwe collectie mooie mode voor het hele gezin. Daarnaast vind je hier ook veel andere aanbiedingen op het gebied van consumentenelektronica, beauty en wellness, tuin en klussen of speelgoed en games voor scherpe actieprijzen. Bovendien wordt alles nog eens netjes en snel thuisbezorgd.

Online bestellen op Neckermann.com

Bestel dus eens online in de webshop van Neckermann.com en profiteer van de vele voordelen die dit biedt. Zo krijg je altijd 14 dagen bedenktijd, is retourneren gratis en worden bestellingen vanaf € 50,- gratis thuisbezorgd. “Neckermann,com, het online warenhuis.” Alle informatie over het assortiment, de bestelvoorwaarden, de winkels en de webshop kun je vinden op: www.neckermann.com