Folders van Miss Sixty

Laatste folderupdate: 26-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Miss Sixty folder online staat?
Al 57.745 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Miss Sixty

Download de gratis app met 2350+ winkels

Miss Sixty folder en aanbiedingen

Miss Sixty, het Italiaanse merk met kleding in verschillende stijlen die je met veel korting in één van de Miss Sixty actie folders. Het merk werd in 1991 opgericht en heeft sindsdien een brede catalogus ontwikkeld die het goedkoopste en met een uitstekende service in de sale aangeboden wordt. Blader door de folder om de verschillende stijlen uit het Miss Sixty assortiment te ontdekken.


Wat voor producten kun je kopen bij Miss Sixty?

Het brede Miss Sixty assortiment bestaat uit een groot aantal soorten kleding als bijvoorbeeld hippe t-shirts, broeken, jurken en nog veel meer producten die je voor de laagste prijs in de aanbieding bij Miss Sixty koopt. Ook biedt Miss Sixty verschillende accessoires aan als hoeden, schoenen en nog veel meer. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen maakt Miss Sixty enkel gebruik van hoogwaardige materialen als katoen en leer.


Wat zijn de locaties en openingstijden?

De verschillende Miss Sixty acties kun je zowel in de winkel kopen als online bestellen op de webshop. Zo zijn er winkels in Maasmechelen en Roermond waar je de verschillende aanbiedingen met een uitstekende service koopt. Online bestellingen worden gemakkelijk bij je thuisbezorgd en op de webshop vind je gemakkelijk het gehele assortiment en de diverse acties. Ook hoef je op de webshop nooit rekening te houden met openingstijden. aangezien je 24/7 kunt bestellen. Uitgebreide informatie over de Miss Sixty acties, de sale en de volledige catalogus vind je gemakkelijk terug op de website: https://misssixty.com/