Folders van Miller & Canefield

Laatste folderupdate: 17-09-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Miller & Canefield folder online staat?
Al 23.521 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Miller & Canefield

Download de gratis app met 2350+ winkels

Miller & Canefield folder en aanbiedingen

Miller en Canefield is een speciaalzaak in lingerie en badmode die werkt met bekende kwaliteitsmerken zoals Marie Jo, Prima Donna, Lise Charmel, Calvin Klein en het Zwitserse Hanro. Hanro werkt met gemerceriseerde katoen wat zorgt voor een mooie glanslaag en is kleurvast. Mensen komen vanuit het hele land speciaal voor het merk Hanro. Dit omdat Hanro bekend staat om het fijne materiaal van nachtkleding en het beste comfort. Miller & Canefield biedt naast lingerie ook prachtige bad- en sportmode. Ze verkopen vrouwelijke maar toch stoere badpakken, fitnessbroeken- en tops en sportbeha's. Het hele jaar door wordt een uitgebreide collectie badkleding verkocht met merken zoals Gottex, Roidal, Profile en Maryan Mehlhorn. In de zomer is er nóg meer keus in bikini's, badpakken en accessoires. 

Tot slot biedt Miller & Canefield een prachtige collectie panty's en maillots van het merk Oroblu. Dit merk staat bekend om het comfortabele materiaal. 

Meer informatie over de Miller & Canefield winkels, openingstijden, lookbooks, de Miller & Canefield folder en eventuele aanbiedingen en actie's? Neem dan een kijkje op https://www.millercanefield.nl/