Black Friday folders van Meyer

Laatste folderupdate : 06-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Meyer folder online staat?
Al 44.555 mensen gingen je voor

Black Friday Meyer deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Meyer Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Meyer tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Meyer deals! Schrijf je nu in voor de Meyer nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Meyer. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Meyer winkels vind je op Meyer website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Meyer

Wanneer begint Black Friday bij Meyer?

Black Friday deals van Meyer zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Meyer. De folder geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Meyer?

Tijdens Black Friday stunt Meyer dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

D-zine sweatshirt

Baby yest

Vest

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Meyer bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Meyer verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Meyer voor meer informatie over de actuele levertijden.