Black Friday folders van Mexx

Laatste folderupdate : 08-06-2023

Mexx folder

Geldig: 7 jun. tot en met 13 jun.

Deze Mexx folder met actuele aanbiedingen is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Mexx en bespaar op je aankopen bij Mexx.

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Mexx folder online staat?
Al 27.217 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Mexx folder online staat?
Al 59.102 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Mexx deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Mexx Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Mexx tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Mexx deals! Schrijf je nu in voor de Mexx nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Mexx. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Mexx winkels vind je op Mexx website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Mexx

Wanneer begint Black Friday bij Mexx?

Black Friday deals van Mexx zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Mexx. De Mexx folder geldig van 07-06-2023 t/m 13-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Mexx?

Tijdens Black Friday stunt Mexx dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

7-pocketsjeans

Mantel - steekzakken

Severin

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Mexx bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Mexx verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Mexx voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Mexx Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Mexx Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0