Folders van Mediq

Laatste folderupdate: 17-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Mediq folder online staat?
Al 32.219 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Mediq

Download de gratis app met 2350+ winkels

Mediq folder en aanbiedingen

Hulpmiddelenzorgbedrijf Mediq biedt zorg en advies met ontzettend veel kennis van zaken. Mediq helpt mensen bijvoorbeeld om te gaan met chronische aandoeningen en ernstige ziekten en doet dit voor de laagste prijs. In de Mediq folder vind je de diverse aanbiedingen en diensten terug die Mediq met alle professionaliteit aanbied. Mediq probeert altijd zo snel mogelijk hulp te bieden en hoewel dit in sommige gevallen niet altijd het goedkoopste is ben je wel verzekerd van een uitstekende zorg. De Mediq actie folders zijn gemakkelijk online terug te vinden zodat jij binnen enkele minuten de diverse diensten, acties en de visie van Mediq kunt ontdekken.


Wat voor diensten en producten biedt Mediq aan?

Media biedt diverse soorten diensten aan, zo is er bijvoorbeeld een ontzettend goede zorg in de zorginstellingen en ziekenhuizen. Ook biedt Mediq thuiszorg aan tegen een laag tarief. Buiten deze verschillende diensten waar je geregeld ook korting op krijgt heeft Mediq ook een breed assortiment aan diverse producten die je in de aanbieding kunt vinden. Zo kun je bij Mediq bijvoorbeeld terecht voor medische voeding en andere hulpmiddelen met diverse acties waardoor jou de beste hulp geboden wordt voor de laagste prijs. Ook biedt Mediq diverse soorten zorg voor onder andere diabetespatienten. Wanneer je aangemeld bent bij Mediq kun je gemakkelijk jouw producten uit het assortiment op herhaling bestellen en worden de producten binnen enkele werkdagen bij jou thuis geleverd.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

Heb jij nood aan hulp? Neem een kijkje in de online folder of op de webshop. Hoewel online bestellen in deze webshop niet mogelijk is wanneer je geen lid bent kun je je er wel op aanmelden, na aanmelding zal er binnen vijf werkdagen contact met je worden opgenomen zodat jij zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Indien je al klant bent bij Mediq is online bestellen van producten uit de catalogus 24/7 mogelijk. Ondanks dat je bij Mediq niet zoals in verschillende andere winkels met zorgproducten in een winkel terecht kunt kun je door de online bestel methode toch ontzettend snel aan jouw producten komen. Uitgebreide informatie over de Mediq acties, de online actie folder en de diensten vind je gemakkelijk op de website: https://www.mediq.nl/