Folders van McGregor

Laatste folderupdate: 28-05-2022

McGregor folder

Geldig: 28 mei tot en met 28 jul.
Trending

Deze McGregor folder met actuele aanbiedingen is nog 30 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van McGregor en bespaar op je aankopen bij McGregor.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste McGregor folder online staat?
Al 55.294 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste McGregor folder online staat?
Al 43.415 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij McGregor

Download de gratis app met 2350+ winkels

McGregor folder en aabiedingen

McGregor, al in 1921 opgericht, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal modemerk met vestigingen in een groot aantal Europese landen. Ook in Nederland is McGregor al sinds 1993 vertegenwoordigd met 5 McGregor stores en een eigen webshop. Daarnaast is men als shop-in-shop of als modemerk verkrijgbaar in ongeveer 400 gerenommeerde modezaken, zoals de Bijenkorf. De kans dat je dit merk tegenkomt is dan ook groot en misschien is het zelfs jouw favoriete merk. Want McGregor is jong en dynamisch, met oog voor kwaliteit en detail. Met mode zowel voor dames, heren en kinderen. Ook de McGregor schoenen zijn razend populair, vanwege de trendy look en prima draagcomfort. Ben je dus op zoek naar een jack, een pullover, een polo shirt of een nieuwe jeans? Loop dan eens binnen bij één van de McGregor stores of McGregor verkooppunten en laat je inspireren door de kleurrijke McGregor collectie, die je daar aantreft.


McGregor folder of lookbook

Of kijk eerst even in de McGregor folder of lookbook op onze site voor de allerlaatste nieuwe trends en aanbiedingen. Want ieder seizoen geeft McGregor een nieuwe folder uit, waarin ze de nieuwste mode presenteren naast een groot aantal aanbiedingen. Of het nu gaat om aantrekkelijke zomermode, zoals T-shirts of polo shirts in de zomer of feestelijke wintermode voor de feestdagen, zoals een stijlvolle blazer of een gedistingeerde cardigan, McGregor biedt het aan in vele kleuren en maten voor iedere smaak en maat.


Online bestellen in de McGregor Shop

Vindt 'the look' in de McGregor webstore. Want ook daar vind je 24/7 het gehele McGregor assortiment overzichtelijk gepresenteerd. En heb je een keuze gemaakt dan ben je met een paar muisclicks verwijderd van jou nieuwe jas of nieuwe broek. Een echte McGregor jas of broek! En dat voelt goed. Je vind alle informatie over de McGregor winkels, openingstijden, de folder en de aanbiedingen op: www.mcgregor.nl