MCD Supermarkt
MCD Supermarkt

GEROOKTE ZALMFILET

Verlopen!
€ 4,99
€ 3,99
Actuele GEROOKTE ZALMFILET aanbieding bij MCD Supermarkt uit de folder. Bekijk de nieuwste GEROOKTE ZALMFILET aanbieding hier en koop de goedkoopste GEROOKTE ZALMFILET aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 23 mei tot en met 28 mei
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de MCD Supermarkt folder of MCD Supermarkt website zijn leidend.
Laatste update: 29-05-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele MCD Supermarkt folder

MCD Supermarkt folder

Nog 2 dagen geldig

GEROOKTE ZALMFILET aanbieding en online acties uit de actuele MCD Supermarkt folder

Deze GEROOKTE ZALMFILET is nu in de aanbieding bij MCD Supermarkt. Bekijk ook de actuele MCD Supermarkt folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel GEROOKTE ZALMFILET online via MCD Supermarkt website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste GEROOKTE ZALMFILET aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een GEROOKTE ZALMFILET aanbieding in de MCD Supermarkt folder van volgende week?

Wanneer is GEROOKTE ZALMFILET in de aanbieding? of "ik wil weten of GEROOKTE ZALMFILET volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of GEROOKTE ZALMFILET in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is GEROOKTE ZALMFILET komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is GEROOKTE ZALMFILET in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe MCD Supermarkt reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.