Folders van Max ICT

Laatste folderupdate: 29-04-2022

Max ICT folder

Geldig: 29 apr. tot en met 29 mei
Trending

Deze Max ICT folder met actuele aanbiedingen is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Max ICT en bespaar op je aankopen bij Max ICT.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Max ICT folder online staat?
Al 40.386 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Max ICT folder online staat?
Al 53.207 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij Max ICT

Download de gratis app met 2350+ winkels

Max ICT folder en aanbiedingen

Max ICT is dé webshop voor al jouw elektronica met geweldige aanbiedingen die je in de actie folders kunt kopen. Max ICT heeft een ontzettend breed assortiment van meer dan drie miljoen producten voor de laagste prijs zodat jij altijd vind waar je naar op zoek bent. De catalogus bestaat uit bekende merken waarbij prijs, kennis, gemak en kwaliteit centraal staan. Naast de diverse producten kun je bij Max ICT ook terecht voor cadeaubonnen.


Wat voor producten kun je kopen bij Max ICT?

De Max ICT folder is gevuld met diverse producten als bijvoorbeeld computers, printers en software. Het assortiment bestaat uit een groot aantal producten van merken als Samsung, Philips en Bosch, deze merken vind je met ontzettend veel korting geregeld in de aanbieding. Max ICT biedt de beste service door de professionele adviseurs en de beste prijzen door de uitverkoop en aantrekkelijke deals.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

Max ICT heeft net als verschillende andere elektronica winkels een mooie winkel waar jij terecht kunt voor de vele acties en de uitstekende service. De Max ICT winkel is gelegen in Tilburg en is van maandag tot en met vrijdag geopend. Ook kun je bij Max ICT online bestellen in de webshop. Online bestellen is ontzettend gemakkelijk en jouw producten worden bij bestellingen voor 22.00 de volgende dag thuisbezorgd. Uitgebreide informatie over de de Max ICT aanbiedingen, de online folders en de openingstijden van de winkels vind je op de website: https://maxict.nl