Black Friday folders van Max Havelaar

Laatste folderupdate : 02-10-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Max Havelaar folder online staat?
Al 50.734 mensen gingen je voor

Black Friday Max Havelaar deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Max Havelaar Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Max Havelaar tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Max Havelaar deals! Schrijf je nu in voor de Max Havelaar nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Max Havelaar. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Max Havelaar winkels vind je op Max Havelaar website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Max Havelaar

Wanneer begint Black Friday bij Max Havelaar?

Black Friday deals van Max Havelaar zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Max Havelaar. De folder geldig van 02-10-2023 t/m 08-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Max Havelaar?

Tijdens Black Friday stunt Max Havelaar dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

L'oréal programme set 115ml

Lancaster sun beauty travel essentials

Jimmy choo blossom

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Max Havelaar bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Max Havelaar verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Max Havelaar voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Max Havelaar Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Max Havelaar Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0