Folders van Massimo Dutti

Laatste folderupdate: 05-08-21

Massimo Dutti Heren folder

Geldig: 5 aug. tot en met 6 okt.
Trending

Deze Massimo Dutti Heren folder met actuele aanbiedingen is nog 17 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Massimo Dutti en bespaar op je aankopen bij Massimo Dutti.

Massimo Dutti folder

Geldig: 5 aug. tot en met 6 okt.
Trending

Deze Massimo Dutti folder met actuele aanbiedingen is nog 17 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Massimo Dutti en bespaar op je aankopen bij Massimo Dutti.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Massimo Dutti folder online staat?
Al 10.131 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Massimo Dutti folder online staat?
Al 20.264 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Massimo Dutti folder en aanbiedingen

Massimo Dutti, opgericht in 1985 en onderdeel van Inditex, is uitgegroeid tot een internationaal modemerk met ruim 790 winkels in 75 landen, waarvan 8 in Nederland. Daarnaast kunt u het assortiment ook gemakkelijke online bestellen in de Massimo Dutti webshop. Elk seizoen publiceren zij een mooie folder of lookbook met een overzicht van hun nieuwe collectie en een aantal aanbiedingen. Massimo Dutti verkoopt een uitgebreid assortiment herenmode, damesmode en kindermode van uitstekende kwaliteit. Kenmerken zijn: eigentijds, praktisch, elegant en bijdetijds. Wilt u een nieuwe jas, broek, jurkje of een paar nieuwe schoenen kopen, kijk dan eens in de Massimo Dutti reclamefolder of lookbook voor de laatste aanbiedingen en kortingen of bestel uw kleding direct online in de webshop. Meer informatie over de Massimo Dutti winkels, de openingstijden incl. koopzondag, de online folder, de lookbooks en de webshop kunt u vinden op: www.massimodutti.com/nl